Dinke.dk logo
Privat indretning

Et unikt og personligt hjem

De fysiske omgivelser påvirker os i vores dagligdag, både på jobbet og hjemme. Derfor er det vigtig at være bevidst om, at fremhæve det gode og nedtone/fjerne det som tapper energi og skaber uro i din indretning.

Hos dinke og co. arbejder vi ud fra principperne Feng Shui og helhedstanken.

Derfor er vores tilgang, at det er ikke den enkelte stol eller bord, som skaber et rum, men helheden og samspillet imellem de forskellige elementer og farver, som gør den store forskel og skaber den indretning du ønsker.

Et samarbejde med os begynder med et uforpligtende møde hos jer.

dinke & co. tilbyder

Vi gennemgår de ønskede rum eller hele huset, og lytter til den indretning der tiltaler Jer. Ud fra det, anbefaler vi den ydelse som bedst opfylder jeres, ønsker, behov og økonomi.

Igennem et samarbejde med os får I en konkret plan på farve og materialevalg beskrevet via moodboard. Et moodboard er visuel sammenstillet af farver, materiale valg og inspiration til valg af interiør og former. Sammen med et moodboard modtager i også en plan med farvekoder og placering. 

En enkel, overskuelig og færdig plan til at komme i gang med indretningen hvor i kan vælge at lade dinke & co. stå for projektering og udførelsen.

Timepris kr. 845 inkl. moms

Kontakt

dinke & co.


CVR.nr. 25200144

Telefon: 26122203
E-mail: info@dinke.dk
the friendly dotpeople